Weboma logo

Over Weboma

Onze cultuur

Weboma is een echt familiebedrijf. We zijn trots op al die medewerkers die ons in 70 jaar gebracht hebben waar we nu staan. Van degene die net zijn gestart tot de medewerkers die al meer dan 20 jaar werkzaam bij ons zijn. Iedereen, jong en oud, zal beamen dat Weboma een mensgericht bedrijf is en goed voor zijn mensen zorgt. Voor alle huidige medewerkers, maar ook voor onze oud-werknemers die we via de vuttersclub nog regelmatig uitnodigen en betrokken houden. Bij Weboma is er ook een actieve personeelsvereniging die met veel plezier alles regelt om het nuttige met het aangename te combineren. Van de jaarlijkse sportmiddag tot en met de kerstborrel. Van een knusse bedrijfsborrel op de vrijdagmiddag tot en met hele gezellige uitjes.

Samen bouwen aan geluk

Vitaliteitsprogramma Weboma

Lekker fit

Vitaliteitsprogramma

Medewerkers van Weboma stimuleren we graag om meer te sporten en te bewegen voor een goede gezondheid. Of dit nu de medewerkers op de bouw zijn of de medewerkers op kantoor. Daarom heeft Weboma het vitaliteitsprogramma opgericht. Twee keer per week op vrijwillige basis gezamenlijk sporten, Crossfit en Pilates, voor elk niveau. Zo kan iedereen meedoen in zijn eigen tempo. Hiernaast worden er ook eenmalige sportclinics en sportactiviteiten georganiseerd. Zo blijven onze mensen lekker fit en dat is in hun belang en natuurlijk ook in die van ons.

Samen groeien

Doorgroei­mogelijkheden

Het verhaal van Dionne

Het verhaal van Dionne

In 2016 heb ik als derdejaars hbo-student mijn meeloopstage bij Weboma gelopen. Dit beviel van beide kanten zo goed dat ik in de periode hierna bij Weboma als commercieel medewerker ben gestart en naast mijn opleiding werkte wanneer ik kon. Toen ik ook de mogelijkheid kreeg om hier mijn afstudeerstage te lopen, heb ik dit met beide handen aangegrepen. Na mijn afstuderen ben ik hier begonnen als Junior Ontwikkelingsmanager. Toen dit toch niet helemaal mijn ideale functie bleek te zijn, heeft Weboma mij de kans geboden om als Junior Marketingmanager aan de slag te gaan, iets wat wel bij mij paste. In deze functie heb ik dan ook helemaal mijn draai gevonden en inmiddels ben ik al sinds 2020 werkzaam als Marketingmanager. Vanaf de eerste dag dat ik bij Weboma binnenliep had ik het dus al onwijs naar mijn zin en voelde ik mij thuis. Dit in combinatie met de kansen die Weboma mij heeft geboden, heeft ervoor gezorgd dat ik dan ook nooit meer ben weggegaan!

Commercieel medewerker

Van januari 2017 tot juli 2018 ben ik naast mijn hbo-opleiding bij Weboma werkzaam geweest als commercieel medewerker

Junior Marketingsmanager

Nadat ik was afgestudeerd ben ik in juli 2018 begonnen als Junior Ontwikkelingsmanager. Dit bleek toch niet helemaal bij mij te passen, waardoor ik na één jaar als Junior Marketingsmanager aan de slag ben gegaan.

Marketingsmanager

Inmiddels werk ik al sinds 2020 met veel plezier als Marketingmanager.